Говори ми без думи,
говори ми с душата!
Говори ми, когато
в мен е само тъгата!
Говори ми не спирай!
Със сърцето намирай
път към моите чувства,
път към всяка надежда!
Говори ми без думи
и дори излъжи ме!
И след пролетни бури
със любов докосни ме!
Целуни ме с очите,
говори за мечтите!
Да забравя тъгата,
донеси красотата!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.