16 сент. 2008 г., 13:58

Говори си 

  Поэзия » Любовная
717 0 5
Днес няма да заплача - говори си,
от думите ти няма да боли.
Бездушието може да убива,
бездушието може да гнети...

Обичането беше рана
и не, не е зарасла - все кърви,
за да зарасне, трябва да те няма,
а тръгваш ли си? Не, не би...

Страхът ти, че ще бъда чужда,
по-силно почва да души
и правиш се, че ме прокуждаш -
обичаш моите сълзи...

Но изцедена от доказване,
несигурността ти ме гнети.
Днес няма, няма да заплача,
а ти си говори и говори...

© Геновева Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??