16 нояб. 2016 г., 12:06

Градът 

  Поэзия » Другая
347 0 1

Градът е пълен с болни хора –
силуети от отровен прах,
и не ще се изненадам, ако някак
вървиш незрима между тях.

Улиците – в мрачни краски –
обхождам като всеки ден
и мисля си, че твойто място
не е в тоя свят съвсем.

Градът е пълен със сломени,
погълнати от своя крах,
и може би е най-добре за мене,
че не те съзирам между тях.

 

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??