8 авг. 2012 г., 15:27

Гранично разминаване 

  Поэзия » Любовная
473 0 0

Оставям те да завладееш

мойте скрити граници

и времето назад ще 

спира да се връща.

Кръвта ми нежно  

в тебе ще заспи,

когато слееш мойте

с твоите привидности.

И няма да поискам 

да съм алено предишна,

без граници към теб

по-силно те желая.

Обаче някога несигурен-излишен

да не отидеш да ограбваш

онези кули с незавладени граници.

© Сирарпи Мирзоян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??