7 февр. 2017 г., 19:48

Греховен дъжд 

  Поэзия » Свободный стих
413 2 10

Сивота и пепел

покриват сетния копнеж.

Бразди вглъбени във сърцето

отвеждат в тъмен свят.

И вечна е тъгата.

Изстрадано е всичко.

Свитъкът от рози е увяхнал.

Небето със приведено чело 

отлива дъжд греховен.

Пречиства той съдбата.

 

Вярата умираше веднъж........

© Йонка Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??