Feb 7, 2017, 7:48 PM

Греховен дъжд 

  Poetry » Free verse
360 2 10

Сивота и пепел

покриват сетния копнеж.

Бразди вглъбени във сърцето

отвеждат в тъмен свят.

И вечна е тъгата.

Изстрадано е всичко.

Свитъкът от рози е увяхнал.

Небето със приведено чело 

отлива дъжд греховен.

Пречиства той съдбата.

 

Вярата умираше веднъж........

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??