3 нояб. 2005 г., 21:53

Греховно 

  Поэзия
1096 0 2

Пристъпвам бавно, мълчаливо
по пясъка оставям аз следи.
Отпивам от минало горчиво,
от спомени неканени дори.

Боли от сладката победа,
от победата на любовта.
И само слънцето ме гледа
как погубвам радостта.

Прогонвам и последен спомен.
Обричам го на самота.
Знам, грехът ми е огромен,
породен от женска суета.

© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • и от мен,харесва ми как пишеш
  • Хареса ми много!!!Поздрави!!!
Предложения
: ??:??