6 нояб. 2007 г., 14:10

Грехът 

  Поэзия » Философская
1073 0 16

   Грехът

Грехът е "буренът"

в градината на праведните страсти,

за него са създадени забраните

и всички "пестициди" на властта,

но той отново избуява неподвластен,

на всичко правилно и гнило

и надживява всичко живо

даже и... смъртта.

© Майк Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??