Грехът
Грехът е "буренът"
в градината на праведните страсти,
за него са създадени забраните
и всички "пестициди" на властта,
но той отново избуява неподвластен,
на всичко правилно и гнило
и надживява всичко живо
даже и... смъртта.
© Майк Всички права запазени