Nov 6, 2007, 2:10 PM

Грехът 

  Poetry » Phylosophy
1061 0 16

   Грехът

Грехът е "буренът"

в градината на праведните страсти,

за него са създадени забраните

и всички "пестициди" на властта,

но той отново избуява неподвластен,

на всичко правилно и гнило

и надживява всичко живо

даже и... смъртта.

© Майк All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??