28 июл. 2017 г., 17:25

Грешен свят 

  Поэзия » Гражданская
675 1 2

Казват, че летя в облаците,

щом неуморно търся

нещо чисто и красиво.

Но аз виждам красота

и в цветята и тревите,

в топлината на земята,

в сладките усмивки на децата.

Въобще във всичко живо.

Казват ми през смях,

че да се греши е човешко.

Добре, вярвам, че родът човешки

е създаден в грях..

Но аз имам свои правила.

Не искам никой да праща

за моите грешки.

 

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • А може би, вместо да праща ,си искала да кажеш: плаща?Тогава нещата добиват убедителен вид!
  • Напълно споделям твоето светоусещане, Лиляна!
    Благодаря за споделеното с нас.
Предложения
: ??:??