Грешка ли беше, че те допуснах
в сърцето си крехко, ранимо?
Грешка ли беше, че вярвах във тебе?
Грешка ли беше, че ти простих?
Нима съм грешна, че те обикнах?
Сгреших ли със теб - кажи ми къде?
Грешка ли беше, че до теб да съм свикнах?
Грешка ли беше, че бях във твойте ръце?
Грешка беше - да, аз зная!
И сега? Не знам накъде...
Всичко беше мечта пропиляна,
а вече е спомен и разбито сърце!
© Марина Буюклиева Все права защищены