20 апр. 2008 г., 11:22

Грешните звезди 

  Поэзия
492 0 1
Загледана съм тази нощ в небето,
огряват ме безброй звезди.
Те пробуждат в мен детето
и в очите пораждат искри.

Но те угасват с жален тон,
че грешно разположени звезди един милион
отразяват моите сълзи
и сърцето пак ехти.

И викам аз за помощ майка и баща,
но странно чувство и празна, грешна самота...
Обзема ме страхът, обзема ме омраза,
че грешни веч ще са звездите
и помощ никой не оказва...

И така ще си минават дните -
във вечен грях
и вместо силен смях
ще се чува само шепот на сълзите.

© Габриела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Трогна ме със стиха си, мила Габи!
    Бъди винаги ето такава:
    "Загледана съм тази нощ в небето,
    огряват ме безброй звезди.
    Те пробуждат в мен детето
    и в очите пораждат искри."
    Прегръдка за теб!
Предложения
: ??:??