6 апр. 2011 г., 20:45

Грешно ли е 

  Поэзия » Любовная
690 0 0

Грешно ли е да те обичам

и безмълвно да те жадувам?

Да си чужд, а да те искам.

Че не те помня да се преструвам.

 

Грешно ли е да те желая?

Да те имам пак да се моля.

Ден и нощ да те мечтая

и със съвестта си да се боря.

 

Грешно ли е да бъда дръзка?

Да съм смела и да призная:

Обичам те и липсваш ми.

Просто не мога да те забравя.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??