14 мар. 2011 г., 19:37

Грешно търсене 

  Поэзия » Другая
995 0 9

 

Грешно търсене

 

От малък човекът е свикнал да търси

„големи и важни“ неща

и вярва си сам, че това е така.

Но често ги търсим

на грешни места,

с неточен часовник

и счупен компас.

Нерядко не виждаме тези,

които са само... на педя от нас.

 

 

© Христо Запрянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??