Как ми се случи, как не подмина?
Дявол ли беше, влязъл във мене?
Лято ли търсех в студената зима?
Младост ли връщах, ей тъй - без време?
Грижи ли нямах, че нови търсех?
Време ли имах за друг да мисля?
Очи ли нямах през теб да видя
какво ме чака - това ли исках?
Всичко у мене ти преобърна.
Обсеби нощите, обсеби дните.
Късно е вече назад да се върна,
да те забравя, да не те искам.
© Генка Все права защищены