Sep 9, 2009, 1:15 PM

Грижи ли нямах... 

  Poetry » Love
602 0 6

Как ми се случи, как не подмина?

Дявол ли беше, влязъл във мене?

Лято ли търсех в студената зима?

Младост ли връщах, ей тъй - без време?

 

Грижи ли нямах, че нови търсех?

Време ли имах за друг да мисля?

Очи ли нямах през теб да видя

какво ме чака - това ли исках?

 

Всичко у мене ти преобърна.

Обсеби нощите, обсеби дните.

Късно е вече назад да се върна,

да те забравя, да не те искам.

 

 

© Генка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??