Искам държавата ми да цъфти,
но да стане това явно не е лесно!
Но може да се сбъднат тия мечти
и ако тъй стане - това ще е чудесно!
С усилия, воля, мъки държава се гради,
лидерите нека подхождат с отговорност,
но рядко туй става, затова стават беди,
рядко има в тях чувство за виновност!
Затова нека хората зорко тях да ги наблюдават,
по постъпките им нека да съдят за тях всички,
ако искат да са по-сигурни и дълго да оцеляват,
а също и да са щастливи и волни като птички!
© Георги Все права защищены