18.07.2024 г., 22:37 ч.

Грижите 

  Поезия » Гражданска
130 0 0

Искам държавата ми да цъфти,

но да стане това явно не е лесно!

Но може да се сбъднат тия мечти

и ако тъй стане - това ще е чудесно!

 

С усилия, воля, мъки държава се гради,

лидерите нека подхождат с отговорност,

но рядко туй става, затова стават беди,

рядко има в тях чувство за виновност!

 

Затова нека хората зорко тях да ги наблюдават,

по постъпките им нека да съдят за тях всички,

ако искат да са по-сигурни и дълго да оцеляват,

а също и да са щастливи и волни като птички!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??