Гробище. Тишина.
Бяла светлина
пази душите
на техните тела.
Помнят се думи и дела -
миг от вечността.
Птици красиво пеят,
душите за спасение копнеят.
Мъка и тъга
в пъстроцветната дъга -
на живота - цветове,
дар от други светове.
Благодаря!
За всичко що сте дали -
помним и дано сме ви разбрали.
Почивайте във мир сега.
и нека гледаме красивата дъга -
Момент от коридори, време,
даден ти от вечността!
© Йордан Петков Все права защищены