19.01.2019 г., 2:28 ч.

Гробище 

  Поезия » Философска
303 0 0

Гробище. Тишина.

Бяла светлина

пази душите

на техните тела.

 

Помнят се думи и дела -

миг от вечността.

Птици красиво пеят,

душите за спасение копнеят.

 

Мъка и тъга

в пъстроцветната дъга -

на живота - цветове,

дар от други светове.

 

Благодаря!

За всичко що сте дали - 

помним и дано сме ви разбрали.

Почивайте във мир сега.

и нека гледаме красивата дъга - 

 

Момент от коридори, време,

даден ти от вечността!

© Йордан Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??