Защото те обичах грешно много,
дари ми Бог от Свойта самота.
В душата ми запали Своя огън
и даде ми от Свойта светлина.
Сега от обичта ми си далеко,
но тя гори, изгаря ме до въглен.
На тебе грешно много се обрекох...
А всеки грях изпива се до дъно.
© Елена Гоцева Все права защищены