13 февр. 2021 г., 10:11

Гушни се като птиче в мене 

  Поэзия » Любовная
397 2 13

Да бъде утрото прекрасно -

тъмата ще прогоня в миг...

И светва Слънцето по- ясно,

с лъчи погалва твоя лик.

 

Сълзù покриват ти страните.

Нощта за теб бе зла магия.

Прегръщайки те, от очите

горчивината ще изпия...

 

Изпил сълзите ти, разбирам,

каква си чувствала тъга

и болката ти в мен прибирам,

целувам устните сега.

 

Гушни се като птиче в мене

и чуй най- живото туптене.

 

 

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??