12 февр. 2010 г., 15:22

Гутатор 

  Поэзия » Любовная
579 0 2

искам да върна обратно

един миг

чудни остатъци имам

от него

голяма част от моето

всичко...

режа тъмнината 

къс по къс

името ти произнасям

отмервам сладка магия

капка по капка -

изкачвам върха

там е самотно но 

гледката страхотна

очакването - също

тръгваш ли

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??