Feb 12, 2010, 3:22 PM

Гутатор 

  Poetry » Love
580 0 2

искам да върна обратно

един миг

чудни остатъци имам

от него

голяма част от моето

всичко...

режа тъмнината 

къс по къс

името ти произнасям

отмервам сладка магия

капка по капка -

изкачвам върха

там е самотно но 

гледката страхотна

очакването - също

тръгваш ли

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??