11 мая 2023 г., 16:38  

Гълъбова песен 

  Поэзия » Любовная
206 0 0

Мен превърна в гълъбова песен

и ми даде своите крила,

за да видя как светът чудесен

блика като изворна вода,

от която слънцето ще пие,

за да грейне пролетният ден - 

в свойто съвършенство да открие,

че без теб е винаги студен!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??