May 11, 2023, 4:38 PM  

Гълъбова песен 

  Poetry » Love
203 0 0

Мен превърна в гълъбова песен

и ми даде своите крила,

за да видя как светът чудесен

блика като изворна вода,

от която слънцето ще пие,

за да грейне пролетният ден - 

в свойто съвършенство да открие,

че без теб е винаги студен!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??