Мен превърна в гълъбова песен
и ми даде своите крила,
за да видя как светът чудесен
блика като изворна вода,
от която слънцето ще пие,
за да грейне пролетният ден -
в свойто съвършенство да открие,
че без теб е винаги студен!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени