Нека кажем: - Хубав ден! -
Парламентът заработи.
Бойко, Христо и Асен,
днес са славни патриоти!
Те си спретнаха сами
хубав шеф на Парламента.
За да тръгне без кавги,
и да бачка - към момента.
Те си стиснаха ръце,
ей така - по джентълменски.
Да коват закони днес,
да помагат на Зеленски!
За да пратят край Бахмут
наши пушки и снаряди.
Против - кремълския шут
и чеченските отряди.
Да гласуват - нов бюджет.
Да оправят тук цените.
И да сложат - дневен ред
и окови на крадците.
Да направят без проблем
и съдебната реформа.
И в един… прекрасен ден
да сменят и прокурора.
За да влезем във Шенген.
Еврото да си приемем.
На фатмака - президент -
думата да му отнемем.
Ха дано… но надали
тези планове ще станат.
Че нали сме си овци,
пак в капана ще ни хванат.
Ще повярваме, че уж,
днес те мислят за страната.
И навярно - с леден душ
ще ни хакнат пак в главата.
Юри
Йовев
Април
2023 г.
© Yuri Yovev Все права защищены
Да им дадем малко време, може и да направят нещо. 😊👍