16 июн. 2013 г., 11:17

Hаивността на поета 

  Поэзия » Любовная
551 0 0

Hаивността на поета

 

Изпълнен с гняв и огън в очите,

изпълнен с простота дори и в творбите,

дадох всичко, което нямах,

но потънах в забрава.

 

Hаивност ли е или просто глупост,

защо изпълвам се с мъст,

широките крила обгърнаха светлината,

но тя угасна, остана топлината,

но и тя ще се изпари, дори няма да усетя,

именно това e наивността на поета.

© Алекс Якимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??