17 янв. 2008 г., 11:50

хайку и пролет 

  Поэзия » Пейзажная
3712 0 51

 

 

 

                      Тиха надежда

                      спи под снежна покривка,

                      скрита в кокиче.

 

                      Пролетна песен

                      блика чиста и нежна

                      в очи на момиче.

 

                      Облаци бели

                      в синевата се гонят,

                      слънце наднича.

 

                      Ражда се обич,

                      небето на земята

                      с нежност се врича.

 

                      Слънчеви мисли,

                      красиви и пролетни,

                      весели тичат.

 

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??