19 сент. 2013 г., 18:03

Хайку - източни форми 

  Поэзия
367 0 7

 

                                              Приятелите

                                   си тръгват от този свят

                                            трагични роли

                                              

                                            .............................

 

                                             Камбана бие

                                    по два пъти и по три

                                            гаснеща звезда

 

                                           .........................................

 

                                           Вехнещ розов цвят

                                          бавно или бързащо

                                         мъчна  е старост

 

                                             .............................

                                     

                                           Есенен кикот

                                       летящо или падащо

                                           златни листата

  

© Виолета Минчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??