22 дек. 2013 г., 14:07

Хайку- източни форми 

  Поэзия
372 0 4

                               

                                     Сребърни коси

                                     разпиляла зимата

                                     бяло вълшебство

                                    ......................................

 

                                     Слънцето зимно

                                     усмивки раздаващо

                                     празнично свети

                                   .......................................

 

                                      Пеят звънчета

                                      украсени елхите

                                      идва  Коледа

                                   .......................................

                                 

                                      Очички детски

                                      блестят умоляващо

                                      и очакващо

                                    .........................................

 

                                       Сурвачка  малка

                                       шарено нагиздена

                                       Благословия

                                   .............................................    

                                      ВСЕКИ ЩЕ ИМА

                                 ПОДАРЪК ПОД ЕЛХАТА

                                       ПЕЕ ДУШАТА

                                    .......................................

 

                              Честити Коледни и Новогодишни

                                              ПРАЗНИЦИ !:)

                                     

 

 

© Виолета Минчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??