***
Трудно е понякога
да кажеш на кой
свят си – на
този,
на онзи,
по средата
между двата?!...
***
Да овладееш
простор – да разбиеш на
мрака лицето!...
***
Децата дано
не заплатят скъпо за
греховете ни?!...
***
Живот – капки кръв
върху зъберите на
времето снежни...
***
Часовете – във
водите на времето
оловни сачми.
***
Сълзи горещи
по грапавите бузи
на живота? НЕ!
***
Пеещо сърце.
Колко ли ще издържи
с вик спотаен!?...
***
Ум – сърце – воля
– велико триединство!
Ключ към щастие!...
© Радослава Антонова Все права защищены