27 июн. 2007 г., 21:57

хаос 

  Поэзия
766 0 4
                  
                                 
                                          ХАОС
 
                        Събориха се всичките ми кули.
                        Въздушни, истински, реални.
                        Събра се купчина от скрупули
                        пред моите желания огромни.

                        До мене седна самотата,
                        затвори всичките врати,
                        като мъгла се спусна тишината,
                        очите ми се пълнят със сълзи.

                        Душата ми - изпразнена хралупа,
                        в главата ми - ужасен хаос,
                        сърцето ми забързано затрака:
                        как забравих, ти владееш хаоса.


                        
                        

© Олга Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??