7 окт. 2007 г., 11:50

Хаос! 

  Поэзия
605 0 11

Освирепяла буря носи трупове
по разярената повърхност на водата,
небето се разцепва в страшен тътен
и хвърля цялата си ярост към земята.

И всичко живо е сковано в отчаяние.
Природата се гърчи във агония,
а аз подритвам своите желания
в прахта на своята вина. Ирония!

На кръстопътя на страстта се блъска
в объркване различния ни статус.
Сърцето ми напира да се пръсне,
а ти си тръгваш. Просто! Хаос!

Ще вържа всики пътища на възел!
Ще пусна дявола във женското си тяло!
И ако още искаш да си тръгнеш - бързай!!!
Останеш ли - оставаш мой изцяло!

© Цвети Пеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??