Усещане...
сладко-горчиво преплитане между
сиво-ежедневни мисли и
слънчево-неосъществими надежди.
Мисъл...
настояща и тегнеща,
крепяща се на надежда за "някой ден".
Вяра...
невярваща, но живееща в празен ден
за пълно щастие...
Сила...
непосилна за борба с действителността,
но прогонваща несигурността...
Илюзия...
за хармония между непостижимо реално и
желано реално...
Хаос...
от усещания, мисли, вяра, сила и илюзии...
© Ан Все права защищены