6.09.2009 г., 12:18 ч.

Хаос 

  Поезия » Бели стихове
782 0 4

Усещане...

сладко-горчиво преплитане между

сиво-ежедневни мисли и

слънчево-неосъществими надежди.

 

Мисъл...

настояща и тегнеща,

крепяща се на надежда за "някой ден".

 

Вяра...

невярваща, но живееща в празен ден

за пълно щастие...

 

Сила...

непосилна за борба с действителността,

но прогонваща несигурността...

 

Илюзия...

за хармония между непостижимо реално и

желано реално...

 

Хаос...

от усещания, мисли, вяра, сила и илюзии...

© Ан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??