20 дек. 2016 г., 22:31

Хапвай чесън 

  Поэзия » Юмористическая
2300 0 2

Хапвайте си чесън, братя,

хапвайте и вий, сестри,

пренебрегвайте вонята

хрупайте го от зори.

 

Той предпазва от зарази,

кръвното ви ще свали

и от грипа ще ви пази,

и дъхът ще подобри.

 

Контрацепция е всъщност

хапнеш ли го вечер ти,

няма никаква опасност

някой да те изплющи.

© Владимир Караиванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??