Хапвайте си чесън, братя,
хапвайте и вий, сестри,
пренебрегвайте вонята
хрупайте го от зори.
Той предпазва от зарази,
кръвното ви ще свали
и от грипа ще ви пази,
и дъхът ще подобри.
Контрацепция е всъщност
хапнеш ли го вечер ти,
няма никаква опасност
някой да те изплющи.
© Владимир Караиванов All rights reserved.