2 окт. 2008 г., 20:28

Хапя! (сюрвиртуално) 

  Поэзия » Другая
842 0 8
 

Високо съм.

И гледам - долу труп.

Черен и вони.

И казват - моя.

Кой казва ли?

Убийците.

"Децата"!

Ония, дето в детската градина

крият малките си, бели хапчета.

Със мен играеха.

На смърт.

Сякаш бях бездушна

и безгласна, грозна кукла.

Вината ми? Мечтаех.

Да обичам рицар.

Едните ме убиваха,защото

не хвърлих любовта си

във калта,

а другите, за туй, че...

Забравих вече.

Май, защото

есента ми била пролетна.

Била съм паяк даже казваха.

"Черната вдовица".

А никого не бях изяла.

Помияр и крадла съм била.

Откраднала съм им любимите.

А аз дори не ги познавах!

Един познавах.

Пощальона им.

Те се криеха -

родените бойци

и гладиатори!

Невинна ме заплюваха

и ритаха.

Бабите се кискаха,

а мажоретките припяваха

апокалиптично.

Убиха ме мъчително -

със камъни и присмех.

Защото луда съм била -

пощальоните съм мислела за рицари.

Бях пореден труп в играта им.

Посмяха се, погребаха ме...

После ме изровиха.

Направиха си некрофилско парти.

Акселератчета. Потентни!

Силите отвътре ги напъваха.

Оси очите ми изпиха.

Сега съм зомби.

Вампирясал травестит.

В черни дрехи на вдовица.

С пола под панталона.

С избити зъби.

И бездушно.

И нямам бузи за подаване -

червеите ги изядоха.

Нямам даже възраст.

Сега е нощ.

Безвремие -

сезоните за мене свършиха.

А техните души

спокойно спят.

На убийците,

които не познавах.

Сега се скитам.

Нямам дом, сърце,

зъби и нокти -

посмъртно ги изтръгнаха.

Боли ме всичко.

Но не давам прошка.

Пък и те не искат -

невинни, казват, били.

Не Бог (те името му узурпираха!),

душата ми разкъсана отгоре гледа.

Но е чиста.

И боли.

Само, моля ви,

играйте си със новите играчки

и не ме закачайте,

Ще ви ухапя!

 

30.09.2008г.

 

 

© Юлияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ви.
    Само дето някои са толкова гениални, че не разбаха, че ухапят ли ме и аз мога да го направя.
  • Как ще си разказват мръсни вицове
    във присъствието тежко на вдовици...

    Ти си един художник на чувства , при това ненадминат !
  • На човек му писва...
  • Не разбирам как те провокирам, Джак. Нима ти имаш нещо общо с всичко това?
  • Още по-хард е, да го усетиш на гърба си, Витания. За съжаление някои не разбраха, че наистина мога да хапя, когато ми посегнат и не мирясаха.

    Благодаря за коментарите.
  • Не Бог ( те името му узурпираха!),
    душата ми разкъсана отгоре гледа.

    !
  • По Хичхок!
    Поздрав!
  • Доста хард!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??