Седим един до друг двама,
гледам те с гаснещи очи.
За ръката искам да те хвана
да целувам твоите устни.
Изпивам те с поглед цяла вечер,
не виждаш ли?! Харесвам те!
Кагато танцувахме,
прегърнал ме бе с твоите ръце,
усещах аромата на парфюма ти...
направо бях на седмото небе.
Дали харесваш ме и ти така,
дали мечтаеш както аз
тайничко в нощта...
или залъгваш се с мен,
както другите момчета до сега?!
© ДаяНчеТооо Все права защищены