Хармония
Наяве сън сънувам -
любов от пролетни треви.
В зеленото море палувам -
целувка от цветя божурени.
Косите лешникови сплитам -
венец от обични слова.
С ръце разперени излитам -
криле от цвят на праскова!
С нозете хладни стъпвам -
килим от влюбени сърца.
В хармония потръпвам -
милувка от погалени перца.
Наяве сън сънувам -
природата сега е любовта!
От сетивата се вълнувам -
пролетен синчец е обичта!
© Манипулирам Все права защищены