22 сент. 2011 г., 23:33

Hе съм си достатъчна 

  Поэзия
368 0 2

не са ми достатъчни

изгревни тихости

или лъжовно дъждовни мелодрами

на прозяващо се небе

не са ми достатъчни лунни сияния

звезди с опашки някога засищали

глада ми за съмнение

 не са ми достатъчни ветрени повеи

с дъх на свобода залези заграбени

разляти бели сънища

не са ми достатъчни фалшиви завети

които крият бъдещ грохот на буря

под мелодична тишина

не са ми достатъчни

 

не съм си достатъчна

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??