12 окт. 2009 г., 00:28

Хей, хлапе... 

  Поэзия
568 0 1

на братовчед ми и приятелката му
но повече на братовчед ми ^^
-----

"Хей, хлапе," каза тя,
"хей, къде така?"
Ти не бе мъжът за нея.
И така, с думи три
тя сърцето ти разби,
но ето, че днес ТИ се смееш.

По-голям, неин цял,
всеки миг си си желал
да е твоето момиче.
Тя така, с думи три,
твоето сърце разби,
но днес и ТЯ ще те обича...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??