21 янв. 2014 г., 22:38

Хей, Войнико... 

  Поэзия » Любовная
915 0 2

Войнико, накъде си тръгнал ти...

Земята там до кости е студена –

няма да ги има моите очи

с обич твоето сърце да сгреят.

 

Кой кажи ми , теб ще утеши -

там не е топла ничия постеля.

Вятърът ще те погуби, мразовит...

Без мен ръцете ти ще опустеят.

 

Хей, Войнико, моля те поспри  -

плачът ми чуй... Не искам да те губя!

Върни се, на гърдите ми заспи -

 не искам да воювам, а да любя...!



Росица Иванова

 

 

 

© Росица Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??