В градината стъпвам леко на пръсти.
Разтварям тревата...
Гледам две пеперуди пъстри
играят във цветята.
А до божура ириси отворили очи...
Пък до оградата – магаре!
Във мислите ми – пак си ти...
Яяяяяяяяяя! Виж! В небето стадо крави!
До тях лети сърцат балон.
Денят преваля. Идва вечер...
Две птички чуруликат на съседен клон.
А ти? Хем близо си, хем си далече...
© Ирен Все права защищены