20 мая 2010 г., 00:11

ххх 

  Поэзия » Другая
445 0 2

Синьото!?...

Нежна безкрайност.

Непредсказуем копнеж.

Неподозирана тайнственост.

Можеш ли да го разбереш?

Синьото!

С поглед докосвай го!

В съня си го пожелай!

С дъха си го омагьосай!

За него си помечтай!

Синьото?

Игра на здрача?

Детска въздишка една?

Мигът, преди да заплача?

Изстрадана светлина.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??