Синьото!?...
Нежна безкрайност.
Непредсказуем копнеж.
Неподозирана тайнственост.
Можеш ли да го разбереш?
Синьото!
С поглед докосвай го!
В съня си го пожелай!
С дъха си го омагьосай!
За него си помечтай!
Синьото?
Игра на здрача?
Детска въздишка една?
Мигът, преди да заплача?
Изстрадана светлина.
© Нина Чилиянска Всички права запазени