18 нояб. 2006 г., 21:01

Химн на Радостта 

  Поэзия
1246 0 1

Тихо зората ми реди

за бъдни слънчеви

лъчи. Мъглата щяла

да се разсее, а дъжда –

да спре. Следите им

щели да се заличат

сред топлината на

Любовта. И всичко

щяло да запее химна

на Радостта.

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??